PARKLEX Acustic

Gama de panouri din lemn pentru placari interioare special conceputa pentru spatii cu cerinte specifice privind acustica, spatii precum sali de concerte si evenimente, sali de teatru/spectacol, sali de curs/aule etc.

Tehnologia Woodskin® confera panourilor aspectul specific al lemnului natural. Panourile au la baza un strat de echilibrare, un miez MFD si un strat superior realizat din furnir natural din lemn, prevazut cu tehnologia Gureprex®.

Nu necesita intretinere

Compozitia stratului de suprafata confera rezistenta la zonele cu trafic intens. Panourile nu au nevoie de procese de mentenanta sau tratamente speciale si se curata cu usurinta.

Absorbtie acustica

Grad 3 abraziune

Rezistenta la zgarieturi

Rezistenta aspectului

Gradul ≥2 de rezistenta a aspectului, in urma expunerii indelungate la lumina, conform regulamentului EN 438-2, Partea 27.

Suprafata antibacteriana

Gama de panouri HPL Wet Internal, pot fi livrate, la cerere, in varianta antibacteriana (testate conform ISO 22196:2007).

12 si 18 mm

UTILIZARE: interior

APLICATII: special concepute pentru placarea peretilor interiori si tavanelor ce necesita un anumit grad de absorbtie a sunetelor, in constructii precum: sali de concert/spectacol, hoteluri si sali de conferinta, spatii interne ce necesita o acustica specifica etc.

Finisaje

Culorile si decorurile redate in format electronic, pot prezenta diferente. Solicitati mostre fizice reprezentantilor Geplast, inainte de orice comanda.

PROIECTE