PARKLEX Wet Internal

Gama Wet Internal consta in panouri din lemn stratificat, cu finisaj furnir, dedicate placarilor interioare (pereti si tavane). Produsul are o rezistenta ridicata la umezeala si este destinat in special salilor de baie, de antrenament / gimnastica, spatiilor de sauna, piscinelor interioare si teraselor descoperite.

Panourile constau dintr-un miez HPL, peste care este aplicat furnirul, protejat de un strat superior de protectie. Baza este si ea protejata de un film de echilibrare. Materialul este rezistent la umezeala, in spatii cu trafic intens, are un nivel ridicat de rezistenta la abraziune si un comportament excelent la foc, pentru un material cu compozitie organica.

Nu necesita intretinere

Compozitia stratului de suprafata confera rezistenta la zonele cu trafic intens. Panourile nu au nevoie de procese de mentenanta sau tratamente speciale si se curata cu usurinta.

Comportament la foc

Gama Wet Internal a inregistrat rezultate excelente in urma testelor la foc, efectuate conform normelor europene EN 13.501-1 (clasa de reactie B-s1,d0).

Grad 3 abraziune

Suprafata antibacteriana

Rezistenta aspectului

Gradul ≥2 de rezistenta a aspectului, in urma expunerii indelungate la lumina, conform regulamentului EN 438-2, Partea 27.

6, 8, 10, 12, 14, 18 si 22 mm

UTILIZARE: interior – zone cu umiditate ridicata

INSTALARE: placarea peretilor si plafoanelor, in spatii cu umiditate ridicata (piscine interioare, sali de baie / dusuri, bucatarii, restaurante etc.

B-s1,d0 – gama Wet Internal a inregistrat rezultate excelente la testele la foc pentru materiale organice conform EN 13.501.

Finisaje

Culorile si decorurile redate in format electronic, pot prezenta diferente. Solicitati mostre fizice reprezentantilor Geplast, inainte de orice comanda.

PROIECTE